En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın kapıları ile ivedi yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı çağ teslim yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yalnız her yerde, özellikle de önemli binalarda olması kişilerin gönül kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir başkası de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında misil merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Lazım bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak aşağıda mevki düz illere iş vermekteyiz.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kabil yangına Yangın Çıkış Kapısı dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı içinlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı binalması gerekebilir. İşte böyle durumlar mezuniyet özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Bunun midein bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin cepheı teselsül, yangın bapları genellikle özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar öteki yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış bapsı alegori yapı katman aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakarak bâtınstrüktürsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı daha buna bağlamlı olarak daha bozuk olmaktadır.

Özellikle yeni imar kanunuyla bile sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok pıtrakı denetim altında tutulmaktadır.

Report this wiki page